Nieuws van de regisseur

Voor mij als regisseur is dit een bijzonder project. Tot nu toe werkte ik met een scenario op basis waarvan een draaiboek werd gemaakt en waarin alle op te nemen scènes nauwkeurig stonden uitgewerkt. Als bij het draaien scènes niet naar tevredenheid waren, werden ze opnieuw gefilmd. Met dit project gaat het heel anders! We volgen Maarten in zijn dagelijks leven. Vaak staat de camera ‘zomaar’ aan en alles wat plaatsvindt wordt geregistreerd. Daarnaast heb ik Maartens zus en broers opdracht gegeven gebeurtenissen met hun telefoon te filmen als ze met hem op pad zijn. Ik vermoed dat dit tot veel beeldmateriaal zal leiden!

Tot aan de zomer wordt filmmateriaal verzameld. Daarna breekt de fase aan van het terugbrengen van al dat materiaal tot een boeiende documentaire van 45 minuten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!