Alle crowdfunders uitgenodigd voor première 10 april in Figi !

12 maart 2018

Wij zijn er afgelopen dagen in geslaagd om de grote theaterzaal van Figi te reserveren voor de première waardoor we alle crowdfunders een gratis toegang kunnen bieden. De crowdfunders zijn van harte welkom om desgewenst met iemand samen naar de première te komen. De voorstelling wordt kort ingeleid door: de heer Marcel Fluitman; wethouder sociaal…

De film is af!

15 februari 2018

De première is op 10 April in Theater Figi te Zeist! Voor een eerste indruk, klik op de trailer.

10 april première voor crowdfunders in theater Figi te Zeist

24 november 2017

Op dinsdagavond 10 april vindt de première van de documentaire plaats om 20 uur in Theater Figi te Zeist. Maarten die daags ervoor, op 7 april, 60 jaar wordt pakt dan feestelijk uit.

11 april vertoning congres Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

24 november 2017

Op woensdagmiddag 11 april is een besloten vertoning van de documentaire in Congrescentrum MECC te Maastricht tijdens het 3-daags Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.

Save the date!

24 november 2017

Op 10 april 2018 om 20.00u vindt de feestelijke première van de documentaire plaats in Theater Figi te Zeist. Save the date!

Nieuws van de regisseur

24 november 2017

Het ei is gelegd: er is een ruwe versie van de film!

Een geslaagde expositie!

24 november 2017

De opening van de expositie in het Kunstenhuis in Zeist, waar Maarten’s kunst onderdeel van was, was een groot succes!

Maartens werk geëxposeerd in Kunstenhuis te Zeist

16 mei 2017

Het is momenteel een spannende tijd voor Maarten. Voor het eerst in zijn leven zal zijn kunst namelijk tentoongesteld gaan worden!

Slotstad RTV interviewt Maarten en Karien

Slotstad RTV interviewt Maarten en Karien

13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei werd Maarten op radio Slotstad geïnterviewd over zijn deelname aan de cursus en de op handen zijnde expositie. Maartens zus Karien was erbij en vertelde over de totstandkoming van de cursus. Zij coördineert de pilot vanuit haar functie bij Kwintes. Open de update om het interview te beluisteren.

Ook Maarten liet zijn stem horen!

20 maart 2017

Op woensdag 15 maart liet ook Maarten zijn stem horen tijdens de Tweede Kamerverkiezing. Hij deed dat in het stemlokaal bij de Weggeefwinkel in zijn woonplaats Zeist. Maarten vond het belangrijk om zijn stem te geven aan een partij die zich inzet voor mensen zoals hij.