De film is af!

15 februari 2018

De première is op 10 April in Theater Figi te Zeist! Voor een eerste indruk, klik op de trailer.

10 april première in theater Figi te Zeist

24 november 2017

Op dinsdagavond 10 april vindt de première van de documentaire plaats om 20 uur in Theater Figi te Zeist. Maarten die daags ervoor, op 7 april, 60 jaar wordt pakt dan feestelijk uit.

11 april vertoning congres Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

24 november 2017

Op woensdagmiddag 11 april is een besloten vertoning van de documentaire in Congrescentrum MECC te Maastricht tijdens het 3-daags Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.

Save the date!

24 november 2017

Op 10 april 2018 om 20.00u vindt de feestelijke première van de documentaire plaats in Theater Figi te Zeist. Save the date!

Nieuws van de regisseur

24 november 2017

Het ei is gelegd: er is een ruwe versie van de film!

Een geslaagde expositie!

24 november 2017

De opening van de expositie in het Kunstenhuis in Zeist, waar Maarten’s kunst onderdeel van was, was een groot succes!

Maartens werk geëxposeerd in Kunstenhuis te Zeist

16 mei 2017

Het is momenteel een spannende tijd voor Maarten. Voor het eerst in zijn leven zal zijn kunst namelijk tentoongesteld gaan worden!

Slotstad RTV interviewt Maarten en Karien

Slotstad RTV interviewt Maarten en Karien

13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei werd Maarten op radio Slotstad geïnterviewd over zijn deelname aan de cursus en de op handen zijnde expositie. Maartens zus Karien was erbij en vertelde over de totstandkoming van de cursus. Zij coördineert de pilot vanuit haar functie bij Kwintes. Open de update om het interview te beluisteren.

Ook Maarten liet zijn stem horen!

20 maart 2017

Op woensdag 15 maart liet ook Maarten zijn stem horen tijdens de Tweede Kamerverkiezing. Hij deed dat in het stemlokaal bij de Weggeefwinkel in zijn woonplaats Zeist. Maarten vond het belangrijk om zijn stem te geven aan een partij die zich inzet voor mensen zoals hij.

Nieuws van de regisseur

20 maart 2017

Voor mij als regisseur is dit een bijzonder project. Tot nu toe werkte ik met een scenario op basis waarvan een draaiboek werd gemaakt en waarin alle op te nemen scènes nauwkeurig stonden uitgewerkt. Als bij het draaien scènes niet naar tevredenheid waren, werden ze opnieuw gefilmd. Met dit project gaat het heel anders! We volgen Maarten in zijn dagelijks leven. Vaak staat de camera ‘zomaar’ aan en alles wat plaatsvindt wordt geregistreerd. Daarnaast heb ik Maartens zus en broers opdracht gegeven gebeurtenissen met hun telefoon te filmen als ze met hem op pad zijn. Ik vermoed dat dit tot veel beeldmateriaal zal leiden!

Tot aan de zomer wordt filmmateriaal verzameld. Daarna breekt de fase aan van het terugbrengen van al dat materiaal tot een boeiende documentaire van 45 minuten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!