Geïnteresseerd in een vertoning met nagesprek?

Een vertoning van de documentaire leent zich er goed voor om in gesprek te raken over psychische aandoeningen in de familie of nabije omgeving, het stigma rond psychische aandoeningen, de manier waarop je dit bespreekbaar kunt maken en wat zo'n gesprek je allemaal kan brengen. De filmmakers delen graag hun persoonlijke ervaringen met geïnteresseerden en belanghebbenden, zoals GGZ-instellingen, patiëntenverenigingen of beroepsverenigingen.

Kosten voor een vertoning in combinatie met lezing en nagesprek zijn in overleg. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

6 oktober: Mind/Ypsilon Familiedag

Op 6 oktober vindt de jaarlijkse Mind/Ypsilon Familiedag plaats in Amersfoort. Meer informatie is te vinden op de site van Ypsilon www.ypsilon.org/studiedag.  

Lees verder

14-16 september: Verhalenkamer en ”Willibrordus draait door’ In Heilo

De organisatie van Willibrordus Draait Door wordt verzorgd door stichting Willibrordus Draait Door, opgericht in 2016. De eerste twee edities zijn ontstaan door een samenwerkingsverband tussen de Cultuurkoepel en stichting De Buitenkans. Beiden zijn gevestigd op Landgoed Willibrordus, de locatie van het evenement. Door de achtergrond van de locatie en de organisatoren wordt beoogd een…

Lees verder

29 mei vertoning in Het Louis Hartlooper Complex

Op 29 mei organiseert Altrecht geestelijke gezondheidszorg een vertoning van de documentaire Stemmingmakerij in de bovenkamer in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Bijzonder is dat er na de voorstelling ruimte is voor discussie de makers en de behandelaars van Altrecht. Programma Inloop: vanaf 18.00 uur Filmvertoning: 19.00 – 20.00 uur Nagesprek: 20.10 – 21.30 uur  …

Lees verder

11 april vertoning congres Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

Op woensdagmiddag 11 april is een besloten vertoning van de documentaire in Congrescentrum MECC te Maastricht tijdens het 3-daags Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.

Lees verder

10 april première voor crowdfunders in theater Figi te Zeist

Op dinsdagavond 10 april vindt de première van de documentaire plaats om 20 uur in Theater Figi te Zeist. Maarten die daags ervoor, op 7 april, 60 jaar wordt pakt dan feestelijk uit.

Lees verder